Expertise in de verkoop, restauratie in eigen atelier en reinigen van handgeknoopte Perzische tapijten & Kelims

VERKOOP & ONDERHOUD
VAN HANDGEKNOOPTE OOSTERSE TAPIJTEN

Bij Persian Collection vind je de collecties authentieke, handgeknoopte Perzische tapijten van enkele van de meest vooraanstaande speciaalzaken in Vlaanderen. Je vindt op deze website onder meer de uitgebreide collectie Oosterse tapijten van Persian Gallery uit Sint-Niklaas, wiens zaakvoerder reeds op 16-jarige leeftijd in de leer ging bij één van de oudste en grootste ateliers van Tabriz in Iran waar hij opgroeide. Hier leerde hij alle details van de Perzische tapijtkunst en de restauratie van Perzische tapijten die nu via een deskundige dienstverlening wordt aangeboden aan zijn clienteel in Vlaanderen.

VERKOOP & ONDERHOUD VAN PERZISCHE TAPIJTEN

De tapijten die u bij Persian Collection kan aankopen zijn allen authentieke Perzische tapijten die volledig handgeknoopt worden op een netwerk van handgespannen wol. Je vindt bij ons een heel gevarieerde keuze uit meer dan 500 tapijten, vloerkleden, wandtapijten, kelim tapijten en in eigen atelier handgemaakte juwelen. Ons aanbod omvat zowel klassieke, moderne als hedendaagse Oosterse tapijten. Dankzij een volledige dienstverlening in eigen beheer kan u bij Persian Collection ook uw tapijt laten reinigen en herstellen.

AANKOOP & VERKOOP

Elk jaar gaan onze aangesloten experts naar verschillende grote tapijtenbeuzen in verscheidene steden in Iran. Dankzij de directe inkoop van tapijten en toebehoren bij de bron zelf hoeven geen andere tussenpersonen te worden ingezet. Hierdoor kan Persian Collection haar collecties Perzische tapijten aan erg competitieve tarieven aanbieden.

TAPIJTREINIGING

Je kan bij Persian Collection ook terecht voor het natuurlijk reinigen van jouw tapijten, niet enkel van Oosterse tapijten dus. Heeft één van jouw tapijten schade opgelopen, zoals wijnvlekken, waterschade of beschadiging veroorzaakt door een huisdier, dan word je zorgvuldig verder geholpen aan aantrekkelijke prijzen.

HERSTELLEN VAN TAPIJTEN

Voor het herstellen van tapijten met allerhande vormen van schade helpen onze experts jou met de grootste vakkennis & toewijding. Dankzij de bijzonder uitgebreide ervaring in het knopen van tapijten die onze specialisten persoonlijk hebben opgebouwd, is het herstellen van Oosterse tapijten één van de meest waardevolle specialiteiten waar je bij ons beroep kan op doen. Beschadigde tapijten kunnen dankzij een deskundige restauratie namelijk perfect worden hersteld zodat u maximaal kan genieten van jouw investering.

Tapijt collectie

ONTDEK ONZE RUIME & GEVARIEERDE VOORRAAD PERZISCHE TAPIJTEN IN ONZE WEBWINKEL & TOONZALEN

PERZISCHE TAPIJTEN
KELIMS
ACCESSOIRES
ERVARING

EXPERTS MET JARENLANGE ERVARING

BETROUWBAAR ADVIES & VOLLEDIGE DIENSTVERLENING

Restauratie

ABBAS ASHTARI

ZAAKVOERDER PERSIAN GALLERY
Ali Aminian, Oosterse tapijten expert

ALI AMINIAN

ZAAKVOERDER IRANIAN CARPET CO
Dienstverlening

ONZE DIENSTEN

Onze dienstverlening omvat zowel de verkoop van Oosterse tapijten als het herstellen en reinigen van tapijten

Tapijten collectie

ONZE COLLECTIE

Ontdek onze uitgebreide collectie handgemaakte Perzische tapijten en kelims in onze webshop en in onze toonzalen

INTERESSE IN EEN VOLLEDIG GRATIS & VRIJBLIJVENDE
BEZICHTIGING VAN JOUW FAVORIETE PERZISCHE TAPIJTEN
BIJ JOU THUIS?

Maak dan nu een afspraak per telefoon, per e-mail of in één van onze toonzalen